lördag 20 oktober 2012

Fyra nyanser av bruntTertial-lampan på det bruna skåpet i vardagsrummetOch ungefär nittionio svarta strumpor.
Min quest för den här helgen är att tvätta ur tvättkorgen, att de facto se botten, det är min målsättning. Jag tycks ha en del svårigheter att hinna med det i veckorna då mina dygn är begränsade till 24 timmar, ja jag vet, det verkar helt mysko, jag fattar inte hur det går till men det verkar vara någon sorts universell ordning eller nåt! ;)

Nu är det så att den, hosthost, tvättansvarige i vårt hushåll verkar leva efter devisen bättre en strumpa i garderoben och nittionio i tvättkorgen, detta trots att vi har tvättmaskin i lägenheten, så det börjar knorras lite i leden och jag tror att jag måste ta en tur till stan och införskaffa en, kanske två, såna där prylar med armar och klädnypor som man kan hänga strumpor en masse på, annars kommer den tvättansvarige inte att ha någonstans att hänga alla andra nytvättade kläder.

Jag har också fått order av Lasse att se till att vi kan koppla in lamporna ovanför matbordet eftersom han tycker att det är bra om båda lyser och inte bara en. Han har tröttnat på att den lampansvarige i vårt hushåll inte får ändan ur vagnen och pekade idag med hela handen. Han har också tröttnat på att äta i skenet av muuuudlamps enbart. Visst kan han fixa det hela och snickra ihop kablarna men den lampansvarige är o e r h ö r t envis och vill inte veta av sockerbitar och fula kopplingar ;)

Hörni, har ni märkt hur mörkt det har blivit.. ja jag vet, det är väl också någon universell ordning kan jag tro. Kanske behöver man en eller annan ny lampa hemma nu, kanske en till Tertial från Ikea.. ja jag tror till och med att det faktiskt är helt nödvändigt att ha en sån ;)
Vi har ju en ute i stugan och en hemma men jag tror att dom här lamporna trivs bäst i flock och det kan vara så att jag, i min roll som lampansvarig har en plan, i får se, det är ju det där med den universella ordningen och dygnen ni vet ;)

Nu blir det väl en beordrad tur på stan då, naaw vad synd om mig ;)

Ha en skön lördag
Hugs
Krutan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin