tisdag 13 november 2012

att behöva lite träning

Jag går lite bananas
ja det gör jag verkligen på riktigt
det är ju sånt jag gör
hela tiden

just nu har jag snöat in på
skoltavelfärg

Vad ska jag säga.. det är helt fabulööst
den matta svarta färgen och den ojämna kanten, ja det är ojämnt fast det kanske inte ska vara det men just nu har jag bestämt att det ska vara så
jag övar, ligger i träningsläger kan man säga.
Inte lätt om man är ett kontrollfreak som vill att allt ska vara perfekt och gärna med beröm godkänt och varför inte klämma till med en guldstjärna och bäst i klassen när vi ändå håller på ;)
Ja vi brukar skoja om det på jobbet, jag och mina kollegor, om mitt kontrollbehov och behovet av att vara bäst, hela tiden.. i allt.
Man ska ha lite, gärna en hel del, självdistans och kunna skratta åt sig själv, bjuda på det, inte ta sig själv på så himla stort allvar för då blir livet lite roligare och gladare.
Alltså har jag bestämt att det ska vara lite ojämnt och se ut lite som om någon slängde på lite färg, sådär i stundens ingivelse bara, kanske inte så långt ifrån sanningen dock, att jag gör saker i stundens ingivelse alltså, men absolut inte slarvigt i kanterna, nej det var jobbigt, så idag har jag slagit ett slag för självutveckling
tragglat på med den inre resan så att säga
min resa på vägen mot att inte behöva vara bäst... hela tiden.. kanske ;)
hard work indeed!

Nu ska jag gå och måla slarvigt på ett bord som jag har spanat in och som skulle göra sig fint i skoltavelfärg, vi får se om jag hittar någonting mer att måla på..
som sagt, bananas
for real!


6 kommentarer:

 1. Så spännande, ska bli skoj att se hur resultaten blir! Gillar också griffeltavelfärg och planerar att måla våra skjutdörrar i köket med denna färg. Kan nog bli snyggt. Nu ska det bara göras också!
  Kram Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej söta Anna det kommer att bli kanon när det blir av! :) Med små barn räcker ju tiden inte alltid till allt man vill.
   Lycka till med dörrarna!
   Kram Karin

   Radera
 2. KUUUUL duktiga DU !!!
  och rätt färg leverantör ser jag ;) ;) ;)

  ha det bäst och öva på du !

  SvaraRadera
  Svar
  1. Beckers är bra skit!! ;)
   Ha en skön dag
   Kram Karin

   Radera
 3. Åhh vad härligt att du är tillbaka igen <3

  SvaraRadera
 4. Krutan vad skönt att ha dig tillbaks. Jag har funderat på att måla en del av en vägg. Få se vad du tycker om färgen om det fungerar att skriva på den. Kram

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin