söndag 24 februari 2013

PrioriteringarI stället för att som en normal människa klä på mig och sminka mig för att gå iväg på lägenhetsvisning så tycker jag att detta är ett outstanding bra tillfälle att börja ta bort den vita fogfärgen som jag målade för några år sedan.

Jag vet inte, kanske börjar det lossna.
Det kliar i fingrarna i alla fall.
Jag övermannas inte av en känsla av utmattning längre när jag tänker på att fästa kameran på stativet, och det är ju bra skit, eller tecken om man så vill ;)
Än så länge får ni hålla till godo med gryniga instagrambilder men det finns hopp om livet.

Nä hörni nu är vi beyond sminkning men lite kläder ska jag nog hinna kasta på mig!

Puss å Kram
Karin

5 kommentarer:

 1. Styrkekramar till dig! Allt brukar bli bra till slut, men det kan vara nog så jobbigt innan det vänder... Jag vet. Mår som en prinsessa efter att ha sagt upp mig, efter år av ångest och ältande över detta beslut. Kämpa på! Tina

  SvaraRadera
 2. Efter Moln kommer SOL............

  Stor Kram
  Peggy

  SvaraRadera
 3. Hu, lät inte så bra... Prioritera du, vi kikar in här då och då och tar emot dig när du finner tid och ork. /susanne

  SvaraRadera
 4. Hej Hopp! Här var det trevligt att titta in bland alla inlägg!
  KRAM Petra E
  www.romantiskahem.blogspot.com instagram romantiskahem

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin