lördag 30 mars 2013

En dagens
Det framgår ju med all önskvärd tydlighet, ja man kan nog till och med börja skönja någon sorts mönster här på bloggen.

Att äta, det är tydligen någonting jag gillar att göra.
Och dricka vin förstås.

I dag har jag hängt med min allra finaste och bästa Johanna på stan och vi har ägnat oss åt favoritsysselsättningarna handla och äta med mycket stor framgång.
Motvilligt och under mycket stor protest gick vi förstås in på skoaffärerna, jag menar, vi var ju ändå på stan så..
Och att jag skulle hitta ett par högklackade skor när jag så motvilligt gick dit var väl ändå relativt otippat får man väl säga. Nåja nu har jag ju ändå inte så många svarta skor med hög klack så det var, när man tänker efter, egentligen en ganska bra sak.

Det börjar bli ett sjukligt beteende det där nu, utbrast Johanna när jag som bäst dreglade och klappade om ett par röda skor med 12 cm klack, som förmodligen kommer att följa med mig hem nästa gång jag går dit, i allra största hemlighet förstås ;)

Visst har hon rätt den där fina Johanna. Ni kommer väl ihåg skosituationen förra våren? På tal om att skönja vissa mönster menar jag ;)
Här kan läsa om den lilla tankevurpan.
I år kommer dock inte samma problematik att upprepas, jag har ett par söta små ballerinaskor från förra sommaren som jag kan använda när det kniper och sen väntar vi ju in Conversen, så klart!
I rest my case.

Så, komsi komsi alla fina högklackade skor!

Ha en skön Påskafton alla finingar!
Kram
Karin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin