fredag 5 april 2013

Att ha sommartid


Alltså det här med sommartid, är det verkligen nödvändigt?
Jag är så trött så att jag nästan
AV-LI-DER!

Det är jag och kossorna, kroppen ställer inte om sig utan förskjuter bara dygnet en timme. Jag går och lägger mig senare men ska upp en timme tidigare. Det här är inte bra och jag längtar redan till vintertiden igen.

Nå, nu ska vi inte vara sådär tråkiga och negativa här på bloggen för att det finns ju trots allt en del att vara glad för.

Det är ju fredag, jahaarå, då får man sätta igång och hojta efter rödtjutet och sen sova en hel helg. Bra plan där, många lajks på den ;)

Solen skiner från klarblå himmel, jo jag tackar det är vi skitpepp på!

Dom har börjat sopa upp allt grus på gatorna, jajjemen det blir fem tummen upp av fem möjliga. Ni vet väl vad det betyder.... helt rätt, VÅR!
Det tackar vi för!

I går eftermiddag satt jag i lä i solen utanför jobbet och fikade och då blev jag rosa som en liten räka, det är vi väl inte riktigt lika pepp på men det löser sig när man fått kläm på det där med solen. Lite ovan är man ju med hela det där sitta ute och solen och så när man suttit inne och ugglat en hel vinter, det blir liksom full kräm när man väl hamnar ute i värmen. 

Man vill kasta av sig alla kläder och suga i sig solljuset genom alla porer på kroppen just för att man är så svältfödd på sol och värme. Nu gick ju inte det då vi satt precis där helikoptrarna kom in för landning. Vi kan gubevars inte ha ett haveri där dom trillar ner från himlen som stenar och ligger som plockepinn på airside för att piloterna blir bländade av den där vinterbleka, självlysande bruttan på baksidan ;)
Dom kanske till och med kunde förstört synen, ni vet lite som att titta direkt mot solen.
Följden skulle kunna bli att Försvarsmakten inte har några piloter att skicka på insats.
Nej vid närmare eftertanke, för allas mentala och kroppsliga hälsa så behöll jag kläderna på. Det känns bra att ha dragit sitt strå till stacken, gjort en insats för rikets säkerhet och den statliga produktionen så att säga.
Man gör ju så gott man kan menar jag ;)

Nä vet ni vad, nu tror jag att det är dags.
Nu ropas det från skåpen, pockas på uppmärksamhet.
I kör hojtas det från;

Rödtjut
Baconlindade dadlar
Ost
Prosciutto
En och annan chokladbit kanhända

Nu väntar vi bara på att det fina fredagssällskapet ska ringa på dörren så att vi kan sätta igång och proppa ansiktet fullt!
;)

Ha en skön fredag!
Kram
Karin

2 kommentarer:

  1. Jag tycker omställningen till vintertid är riktigt jobbig..

    Ha så skönt i helgen, Marie

    SvaraRadera
  2. Härlig helg!
    Jag tycker det är så mycket jobbigare att ställa om sig (och klockan) på hösten. Då deppar jag flera veckor... Nu finns ju ändå hopp om ljus, vår och värme!/Susanne

    SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin