söndag 14 april 2013

Att synda

Den där jävla pistolmannen har börjat hänga efter mig igen.
Han är skitjobbig med sitt tjat om godis varje dag.
Är det inte chokladkakor så är det smågodis.

Han är ganska morgontrött så när han ligger och sover halva förmiddagen brukar jag kunna ge mig fanken på att jag inte ska äta något godis på hela långa dagen.
När han sen dyker upp så plockar jag fram modet och deklarerar helt frankt att, nä nu får det liksom vara nog med det här sockermumsandet, jag inte ska ha något godis idag!

"Nähä, ska du inte?"

Svarar han då lite släpigt, spänner ögonen i mig och svänger undan kavajen och knäpper upp pistolhölstret och jag blir så rädd att jag plockar i tre extra dumlekola i påsen fast jag inte skulle ha några alls.

Häromdagen tvingade han mig att äta tårta på jobbet, två gånger.
Jag ska inget ha, sa jag.

"Jasså inte det?" Fick jag till svar.

Den gången satt vi på baksidan utanför jobbet i solen, det var då jag avstyrde den där katastrofen i nationens intresse. Där satt vi, jag och en kollega, med en tårtkartong innehållande en femtedels tårta och två skedar.
Ni förstår, om pistolmannen står och fingrar på pistolen då är det inte riktigt läge att börja duka med egna fat, linnedukar, finaste silverbesticken och servetter och sånt där onödigt krafs, nej här gäller det att grabba tag närmaste plastsked och äta direkt ur kartongen som om livet i praktiken hänger på det.

Jahapp, nu dök han precis upp och står här och hänger mot dörrposten.
Det är väl bara att gå till kylskåpet och skotta fram chokladen då.
Han är dock inte så jättekinkig, så om det inte finns något sockerstinnt godis inom lägenhetens fyra väggar så går det lika bra med chips, ostkrokar eller en smörgås eller fem ;)

Ha en skön fortsättning på söndagen!
Kram
Karin
som ska få titta på lägenheten igen, i eftermiddag.
"gör vågen"

8 kommentarer:

 1. ha, ha.."pistolmannen " ..han har en tendens att infinna sig här med ..typ varje dag !!

  Kram
  Pernilla

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha... Ja, det hoppas jag verkligen, varför ska bara jag njuta hans sällskap ;)
   Kram Karin

   Radera
 2. Ja men hallå!!! Han finns ju här hos mig också!!! Eller är dom en hel liga tro? Hmmm skönt att det inte bara är mig han besöker..... Kram Veronica.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror att han är lite som jultomten, överallt på samma gång ;)
   Kram Karin

   Radera
 3. Jättegrattis till lägenheten! Jag har precis kravlat mig upp på lchf-banan igen efter en rejäl urspårning... Din fetaostpaj är en favorit, uppdelad i frysen för snabba ryck :) Kram Tina

  SvaraRadera
 4. Mm...den där pistolmannen...men idag har jag motat ut honom helt. Jag har fastat för första gången i mitt liv! Och sen blir det lchf igen är det tänkt....OM inte HAN kommer på besök med pistolen då....;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Han är svår att bli av med men är man ihärdig så går det till slut ;)
   Grattis till fastan och håll i med kosten!
   Kram Karin

   Radera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin