måndag 11 november 2013

Att inte komma i sängGamla Stan, Stockholm. Fröken Frost i balfrisyr. Hkp 16, Black Hawk.
Foto: Karin Frost 


Sitter och filar på bilder till framkallning.
Borde gå och sova.. ja.
Men det här är så roligt... just nu.
I morgon bitti när klockan ilsket påkallar uppstigning, not so much ;)

Sjunger duett med lilla pralinen Michael Bublé, vi har dammat av julsångerna må ni tro, inte en dag för tidigt om ni frågar mig. Just nu sjunger vi Ave Maria för fulla halsar.. jorå det låter, och som det låter, jomen vi träffar nog någon ton ibland, han fler än jag och änglar brister ut i lovsång ;)

Mitt största problem just nu är att jag har gjort slut på allt fotopapper, mycket möjligt till grannarnas stora glädje. Om jag haft papper skulle jag kunnat glädja dom med en hoppande skuttande skrivare så här på nattkröken, förutom min skönsång då menar jag.
Mina grannar älskar mig!
(förmodligen jättemycket mer än jag anar)

Nej vet ni, nu ska jag nog ytterst motvilligt avsluta det här och försöka mig på några timmars skönhetssömn.

Ha en skön, ja, natt får jag väl säga nu.
Kram
Karin

1 kommentar:

  1. Lika underbart kvickt inlägg som vanligt! Själv är man inte så himla käck så sent på kvällarna....Är övertygad om grannarnas kärlek! ( i alla fall till Michael Bublé....;) /Susanne

    SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin