söndag 29 december 2013

Det kommer att hända, det är helt säkertJorå,
det kommer att hända.
Helt klart.
Randiga tapeter står på agendan.

Jag köpte Leilas nya bok i julklapp till mig själv, jag tyckte att det var lika bra.
För att vara på den säkra sidan menar jag..
Den där tomten, honom kan man ju ändå aldrig lita på.
Det enda han kunde komma på den här julen.. igen, var att skicka den där förbaskade pistolmannen hem till mig.
Ni vet, han som hotar en med pistol så att man äter alldeles för mycket, både mat och godis, ja till och med dom äckliga bitarna är man tvungen att äta upp, under pistolhot naturligtvis, annars skulle man ju självklart inte ha tagit i dom med tång ens en gång.
Helt hopplöst.

Nåja, Leilas bok..
Helt fantastisk!
Jag älskar den.
Verkligen!
Jag går omkring och bär på den ifall jag behöver bläddra fram någon bild när jag kommer in i nästa rum, klappar på den och viskar "my precious"
Om någon ens skulle våga föreslå att jag skulle lämna den ifrån mig för att låta någon annan bläddra lite i den, så tittar jag bara på personen ifråga med tom oförstående blick och kramar ännu lite hårdare om den lite mjuka fina pärmen.
Helt plötsligt har jag övermannats av en betvingande lust att klä in hela lägenheten i randiga tapeter.
Jag skulle till och med kunna tänka mig att skuldsätta mig hos den lokala tapethandlaren för att få lägga vantarna på x antal rullar av valda tapeter med ränder.

Eftersom jag är lite fattig så här efter jul, det är ju så himla dyrt att ha den där pistolmannen hängande i hasorna, jag menar, ni vet väl hur dyrt det är med godis och onyttig mat, så har jag fått göra om lite "budget style". Jag bytte helt enkelt ut de vita tavellisterna mot svarta.
Det blev en itsibitsi aning bättre i alla fall.

Ja, jo jag har gjort om annat också. Jag har ju gubevars varit ledig och vilat lite.
Det har blivit en, brann-på-att-jag-inte-hade-någon-arbetsyta-i-köket-i-jul-köksö/matbord.
Det blev bra. Det finns dock fortfarande (alltid) förbättringspotential och nu behövs bara lite randiga tapeter och ja, lite annat lull-lull.

Nä hörni nu måste jag gå.
 Det var ju en stund sedan jag tittade i boken och om jag inte minns helt fel hade jag, innan jag satte mig framför datorn, gjort i ordning lite gott te som står någonstans i lägenheten, troligtvis i närheten av my precious och kallnar just nu ;)

Önskar er ett väldigt fint och
Gott Nytt År!
Och en god fortsättning.

Kram
Karin

2 kommentarer:

  1. Hej, alltid lika härligt att läsa din blogg! Undra om inte jag också kommer bli pistolhotad att köpa den boken :) Önskar Dig Ett Riktigt Gott Nytt År!
    Veronica
    (Det var jag som kollade boende till min son med dig)

    SvaraRadera
  2. Låter bra, då ska jag önska mig den boken till födelsedagen istället när nu tomten valde bort den i år...Gott nytt år önskar jag dig! /Susanne

    SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin