tisdag 7 januari 2014

Att fundera och planera


Sitter just nu och funderar varför bilderna är kritvita med snygga naturtrogna färger i PS när jag redigerar dom men får ett gul-ish dassigt färgstick när jag laddar upp dom i blogger..
Mycket irriterande..

Funderar också på tapeter så klart, fortfarande, typ hela tiden.
Jag har utökat tapetfunderingarna till att omfatta rutiga tapeter, det är inte heller så dumt faktiskt.
Tapeter med namn som Tweed, som fullkomligt osar av ombonad känsla, hemtrevlighet, sprakande brasor, hästar, leriga stövlar och engelsk country side.
Varför begränsa sig till randig engelsk universitetsmiljö med cricket och rodd-känsla, när man kan få hela paketet menar jag.
Jag tänker rutigt i köket och randigt i hallen.
Enfärgat i vardagsrummet och någon annan snygg tapet i sovrummet.. kanske blommig.
Jag är inte riktigt där än, jag är ju inte en särskilt blommig person.
Rutig och randig, ja, men blommig, nej.
Vi får se om den tjocka damen river av en låt.. jag har hittat en brutalsnygg blommig tapet och om jag bestämmer mig för att kliva utanför min comfort zone så kanske den kommer upp på någon vägg nära mig.
Jag skulle dock inte satsa pengar på det eftersom den inte bara är blommig, utan också lika dyr som den är snygg, men den som lever får se.
Jag håller alla dörrar öppna så behöver jag inte bestämma mig i brådrasket, jag menar, hur skulle det se ut om någonting blev färdigt här hemma någon gång ;)

Ja, och så har jag ju ett helt rum som är tomt, eller ja nästan tomt, det bor ingen i det men möblerna står kvar. Dom ska dock säljas asap eftersom barnet måste köpa möbler i Barcelona där han faktiskt är bosatt nu, och inte har någon som helst tanke, och heller ingen önskan att komma hem och bo tillsammans med sin ömma Moder igen.

Jag tänker, fotostudio!!
Jamen smaka på det..
ett rum bara för fotografering.
Jag har så många bilder som vill komma ut
porträttfoton som pockar på uppmärksamhet.
Det ska bli så roligt!

Ha en fin början på arbetsveckan
Kram
Karin
(som har startat veckan med en semesterdag och gjort ett besök hos frissan eftersom Tomten varit extra frikostig med grått hår i jul och jag hellre svälter två veckor än låter det växa ut)
;)

2 kommentarer:

  1. God fortsättning! Fotostudio det låter ju helt perfekt! Ja tänk hur det är med de små barnen att de inte vill komma hem å bo med oss ömma mammor.... men det är bra, man vänjer sig att leva sitt eget liv :) Tapeterna låter superfina, blir sugen på att förnya här hemma också!
    Ha det så gott!
    Veronica

    SvaraRadera
  2. Kul att du kikar in. Så fint du har.... Ser ut som om ni kommer bättre överens nu du o lägenheten. Kram

    SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin